Skip navigation MENU

Workshops

Het Overstapdashboard is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Om helemaal vertrouwd te raken met de oplossing en het maximale uit het Overstapdashboard te halen, ondersteunen wij de verschillende gebruikers met doelgroepgerichte workshops op locatie.

Voor iedere organisatie workshops op maat

Haal binnen jouw organisatie het optimale resultaat met het Overstapdashboard. En ontdek hoe het Overstapdashboard bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie. Om je hierbij te helpen, bieden wij workshops aan, toegespitst op de specifieke situatie. Tijdens interactieve workshops leer je samen met collega’s hoe je het Overstapdashboard voor je kan laten werken. Aan de hand van concrete vraagstukken en onder begeleiding van een van onze ervaren consultants kun je na afloop direct aan de slag met de eerste analyses.

Workshop aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend informatie aan voor een workshop op maat via onderstaand formulier. Wij nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zorgen ervoor dat jij snel en nauwgezet van informatie wordt voorzien.

  Naam

  Organisatie

  Telefoonnummer

  E-mail

  Eventuele toelichting:

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens.